www.DK-EJET.dk
LOG IND
Bliv certificeret»    Kontakt DK-Ejet»   

Fælles Ansvar:

Selvom at hjemmesiden står på dansk og valutaen står som danske kroner så er det langtfra sikkert at firmaet betaler SKAT i Danmark, da de tit ejes af et moderfirma som har hovedkvarter i et meget lavere beskattet land end Danmark, kort fortalt så køres overskuddet fra Danmark over i et moderfirma, så de undgår at betale SKAT i Danmark.

Dette er en meget kendt og udbredt metode som bla. bruges af nogle af verdens største firmaer såsom Coca Cola, Q8, Nestle, McDonalds osv. Selvom at du sikkert på et eller andet tidspunkt har handlet med et af disse firmaer, så er dine penge aldrig blevet beskattet, da disse firmaer sjovt nok altid har underskud i de danske afdelinger, men derimod bliver pengene ført ud af landet over i moderfirmaet og i lommen på udenlandske investorer, hvilket naturligvis ikke er godt for den Danske økonomi.

DK-Ejet tjekker om sitet for dig, tjekker at pengene du betaler bliver beskattet i Danmark og derved ikke ryger ud i et sort hul der ikke gavner vores nationale økonomi, vi har et fælles ansvar og en fælles interesse i at forblive et økonomisk stærkt land.
Selvom man er godkendt af DK-Ejet er det ikke ensbetydende med at man har betalt skat i det indeværende år, da et reelt underskud kan resultere at man ikke betaler skat i perioden.

Du skal sikre dig mod useriøse webshops og falske hjemmesider ved at tjekke sitet og firmaet bag sitet, inden du afgiver din bestilling eller dine personlige oplysninger.
Vidste du at....
...mange internationale
virksomheder store
som små ikke betaler
skat i Danmark selvom
de årligt omsætter for
rigtig mange milliarder
[SE MERE HER]


Handel dansk, undgå ubehagelige overraskelser på udenlandske sites! Kig efter DK-Ejet mærket
DK-Ejet.DK - Drives af UPZ Holding ApS | Eli Christensensvej 6 7430 Ikast Tlf. 70 20 26 00 | CVR: 39439131 | Ringkøbing Landbobank