www.DK-EJET.dk
LOG IND
Bliv certificeret»    Kontakt DK-Ejet»   

Danskernes internethandel overstiger 100 milliarder kroner?


Det er gode tider for internethandlen, og danskerne vælgere oftere og oftere at købe tøj, rejser, fjernsyn og andre spændene varer på nettet. Den digitale handel vokser med uformindsket styrke, og samtidig melder økonomerne om stigende forbrugerlyst, blandt de danske internethandlende.

Dansk detailhandel er udfordret – af kunderne og udlandet

Kundernes nye digitale adfærd og udenlandske giganters fremmarch udfordrer dansk detailhandel. Kundeorientering og eksport er afgørende for at kunne klare udfordringen. Danmark omsætter for over 100 mia. kr. på nethandel årligt. Nethandlen i Danmark forventes at stige støt de næste mange år, Danskerne foretager ca. 20-25% af deres indkøb på nettet dette udgør ca. 100 mia kr. ud af dem bliver ca. 32% altså ca. 32 mia handlet med udelandske internetfirmaer, dette tal er desværre også stigende.

Internethandlen i Danmark foregår stadig oftest inden for landets grænser, men efterhånden som internettet vokser og de udelandske internetvirksomheder for øjnene op for de købestærke dansker, begynder de at oversvømme det danske marked med stærke tilbud, hvilket også er helt lovligt da vi i EU har et grænseløst internet.

Nu tilbyder DK-Ejet dig en medbestemmelse over hvilke hjemmesider du ønsker at handle på, handler du fra DK-Ejet certifikeret sider er du så godt som sikkeret handel på en dansk webshop.


Se også: DK-Ejet Anbefaler

Vidste du at....
Skattely er et land eller område, hvor skatten er væsentlig lavere end i ens eget land, og som derfor er attraktivt som hjemsted for visse borgere og virksomheder.
[SE MERE HER]


Handel dansk, undgå ubehagelige overraskelser på udenlandske sites! Kig efter DK-Ejet mærket
DK-Ejet.DK - Drives af UPZ Holding ApS | Eli Christensensvej 6 7430 Ikast Tlf. 70 20 26 00 | CVR: 39439131 | Ringkøbing Landbobank